Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! – Almeea Top 20 Yoga Poses For Back Pain: Suffering from back pain? If yes. Christopher S. Kilham – Exerciţii de yoga tibetană. Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! Five Tibetan Rites Poziții Yoga, Secvențe Yoga, Yoga Fitness, Fitness Pentru.

Author: Gardashakar Arashigami
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 7 February 2018
Pages: 67
PDF File Size: 11.59 Mb
ePub File Size: 10.48 Mb
ISBN: 331-9-96531-841-3
Downloads: 86747
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akizahn

In sfirsit, cu picioarele apropiate si cu miinile pe soldurifaceti doua respiratii lungi si profunde, inspirind pe nas si expirind pe gura cu yga in forma de O.

Repetati exercitiul de cel mult tre ori. Exercitii de Yoga Tibetana.

Expirati pe nas sau pe gura formind cu buzele litera O. Incepi cea de-a doua inhalatie si repeta de 21 de ori. Cu cat exerciii exersa mai mult timp acest ritual incearca sa aduci cat mai aproape picioarele la nivelul stomacului. Eventual poti inclina si putin umerii pentru a ajuta pozitia.

Iti vor crea un echilibru hormonal, care odata cu varsta incepe sa se dezechilibreze balanta. Va imbunatatii tonusul 4.

Exercitii de Yoga Tibetana – PDF Free Download

Exercitii Crystal Cristal reports. Inhaleaza, ridica capul, lasa-l pe spate, indoie mainile in spate, cu palmele wxercitii sold, lasandu-se grele, pozitie relaxata. Inspira cand te ridici de la podea si expira cand cand revi la pozitie. Repeta de 21 de ori. Apoi faceti o respiratie lunga, lenta si relaxati-va. O executare perfecta a acestor exercitii va reduce cateva kilograme de pe mijloc, loc unde te plangi intotdeauna cand ajungi la varsta a doua.

  LA EDUCACION DEL DES-ARTISTA ALLAN KAPROW PDF

Daca te vei culca imediat, va fi acelasi sentiment ca si cum ai bea o cana de cafea. Incepi expiratia si revin-o la miscarea initiala. Tine barbia in pamant si inchide ochii.

Apleca capul cat sa fie in linie cu pieptul si incearca sa pui picioarele cu talpile pe podea.

Lasa-ti capul aplecat in fata, incepi inhalatia, ridica fundul de pe podea in timp ce indoi genunchi si lasa-ti tot corpul sa se sprijine in maini, in timp ce iti ridici fundul si picioarele pana cand se creeaza o linie paralela a spatelui cu podeaua si lasa-ti capul pe spate.

Stai cu genunchi si palmele sprijinite de podea. Dupa ce ai facut prima data exercitul de 21 de ori relaxat, repeta-l dar fara oprire. Simti cum exercitik bate inima ylga si sangele circula intens? Prin exersarea acestor ritualuri se va creea si o curatire a sistemului limfatic si se vor elibera si mai multe toxine din corp factorul principal in accelerarea imbatranirii.

Inspira cand ridici capul si picioarele, expira yog revi la pozitia de culcat.

Exercitii de Yoga Tibetana

Mai tineti respiratia pentru citeva secunde. Remember me Exercihii password? Poti face acest exercitiu timp de multi ani pana sa reusesti sa stai cu talpile pe podea cand creezi forma V cu ajutorul corpului.

Va creste concentratia oxigenului din sange, ceea ce va accelera metabolismul, ducand la o pierdere in greutate mai rapida.

  LISBELA EO PRISIONEIRO PDF

We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Dupa ce ai exersat de 21 de ori aceasta miscare, incerca sa mai faci cateva pentru a invata cum sa-ti menti echilibrul cand treci de la o pozitie la cealalta.

Cand te lasi pe spate, aceeasi regula, nu forta, lasa-l sa cada normal, atat cat ii este permis. Daca faci acest exercitiu inainte de culcare, asigura-te ca mai ai 30 sau 45 de minute inainte de culcare. La inceput ai nevoie sa gasesti locul cel mai potrivit unde trebuie sa pui mainile si picioarele pentru a reusi un V complet.

Tinindu-va respiratia si mentinind contractati muschii abdominali, intoarceti-va drepti, cu miinile pe solduri. Incepi expiratia, revino la pozitia initiala. Tine ochii deschisi pentru a-ti mentine echilibrul. Dupa ce ai repetat aceasta miscare de 21 de ori, incearca sa mai faci o data exercitiu fara oprire. In acest mod nu vei mai simti senzatia ca inca te invarti si iti vei recapata echilibrul. Aplecati-va in fata in timp ce expirati, punind miinile pe genunchi. Medicina Tibetana 2 Medicina tibetana 2.

Fa tibefana exercitii de incalzire a incheieturilor de tibetaa maini inainte de a incepe ritualul. Pune mainile sub fund pentru a crea mai mult confort si pentru a usura putin exercitiul.